Rendszer üzemeltetés és -karbantartás

Cégek életében a napi munkához, ügyvitelhez különböző informatikai eszközök használata elengedhetetlen. Ezek lehetnek asztali számítógépek, hordozható számítógépek, mobil eszközök, hálózati nyomtatók, szkennerek, multifunkciós nyomtatók, vónalkód nyomtatók, vonalkód olvasók, wifi hálózatok, adattároló szerverek, levelező szerverek, routerek, switchek, stb...
Amikor ezek jól működnek, akkor a munka is gördülékenyen halad. Ha elkezd "akadozni" az internet, nem mindig lehet nyomtatni, néha nem lehet elérni a fájl szervert, akkor a dolgozók vérnyomása megemelkedik, és ez az elvégzendő munkára is rányomhatja bélyegét.

Teljes körű megoldást biztosítunk informatikai rendszerének üzemeltetésére, hogy Önnek és a kollégáinak csak a munkára kelljen koncentrálnia.
Folyamatos felügyeletet és támogatást biztosítunk annak érdekében, hogy minél gördülékenyebben használhassa informatikai eszközeit. Szükség esetén intézkedünk és távoli vagy helyszíni segítségnyújtással megoldjuk az informatikai problémáját, legyen az hardveres, vagy szoftveres jellegű.

Komplett IT informatikai rendszerek üzemeltetését és karbantartását vállaljuk.

A lentebb található képen az Atomsystems Kft. Demo informatikai hálózatát mutaja be.